Pentru detalii si comenzi:

telefon: 0241856625 (intre orele 11 si 16) sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

LIVRAM IN ORICE TARA (cu posta, curier sau autocar)

Programul "Invesmanteaza o biserica saraca!"

In acest moment strangem bani pentru a ajuta Parohia Razoarele (jud. Constanta) care are nevoie de acoperaminte brodate pentru biserica intrucat va avea sfintirea bisericii. Acoperamintele necesare sunt urmatoarele: o dvera imparateasca, 2 dvere diaconesti, 2 tetrapoade, un analog si un acoperamant pentru proscomidie, doua pernute brodate.
RON 1600
donation thermometer
donation thermometer
RON 311
donation thermometer
19%
Actualizat
21.10.2015
Bisericile care au fost ajutate prin donatiile facute pana in prezent: Prima strangere de fonduri (Acoperamant brodat pentru Sf. Masa pentru Parohia Razoarele, jud. Constanta): - Guzu Adriana - 350 euro A doua strangere de fonduri (Acoperaminte brodate pentru Biserica pentru Parohia Razoarele, jud. Constanta: o dvera imparateasca, 2 dvere diaconesti, 2 tetrapoade, un analog si un acoperamant pentru proscomidie, doua pernute brodate): - Anonim - 10 euro - Cristian Tudoran - 200 lei - Mihaela Simionescu - 15 euro

Cum pot dona pentru a invesmanta o biserica saraca?

 

   Pentru donatii puteti alege oricare dintre urmatoarele modalitati:

1. Prin mandat postal: Manastirea Lipnita (pe numele Matei Alina), com. Lipnita, jud. Constanta, cod postal 907165

2. Prin depunere in contul bancar: Manastirea Lipnita, cont IBAN: RO16RNCB0121015131900001, Banca: BCR Constanta, cod SWIFT: RO 22 BTRL

3. Prin plata online cu cardul accesati pagina: Doneaza online cu cardul, urmati instructiunile si veti fi redirectionat catre pagina securizata de plata cu card bancar.

4.  Prin trimitere prin PayPal pe adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

5. Prin transfer rapid de bani cu Western Union sau Moneygramm pe numele Matei Alina Florica (va rugam sa ne contactati pentru a ne da numarul de referinta, suma trimisa si numele expeditorului)

 


     Va rugam sa precizati pentru care dintre bisericile inscrise in program doriti sa faceti donatia si daca doriti sa va fie publicat numele pe site impreuna cu donatia facuta (pentru persoanele care nu doresc sa li se publice numele vom folosi termenul de "Anonim" in dreptul donatiei respective).

    De asemenea puteti trimite si un pomelnic pe care il vom da preotului bisericii pentru invesmantarea careia ati facut donatia.